tiistai 13. elokuuta 2013

school mode, on

koulun alku.
tosiaan koulu alkoi mullakin eilen, maanantaina ja tänään Jipun kanssa en sitten jaksanut tehdä mitään.. noh jotain... sillä koulu on niiiiiin raskasta. eivaan.. noniin  jipen kanssa menin ''ilman satulaa'' mutta säästääkseni housuni (collarit) karvoitukselta :D Päätin sitten laittaa jipelle satulahuovan ja loimivyön,, yhdistelmä toimi hyvin. Tänään kuvaajana toimi ihana Elina, kunhan oli ensin ratsastanut oman eläimensä (:

 tässä siis tää mun satula viritelmä :D toimii hyvin vaikkakin valuu taakse ratsastaessa. pelolla rallitellessa tippuu pois xd ei siis kovin käytännöllinen.
 Vähän aikaa sitten ostettu swarovski crystal otsapanta, sekä schockemöhle korvahuppu. meille on tulossa vielä äitin tilaama Eskadronin blingbling korvahuppu kisahupuksi, en malta odottaa että se saapuu :3
 Siinä me nyt sitten mennään. tosiaan munkin varusteet eivät olleet tänään parhaat mahdolliset ja ohjatkin roikkuu... mutta jaksan varmaan paremmin kun olen päässyt tähän unirytmiin..


 juu omistan myös Australian paimenkoiran  ja tämä musta (Miro) on siis minun synttärilahjani. taaempi harmaa (remu) on koko perheen.
 Käväistiin poikien kanssa pellolla ja Miro ja Remu tykkäs kovasti kun sai juosta.

Niinkuin täällä landella ei ois koirille tarpeeks tilaa juosta :D
 yks kotona otettu ihmiskuva, kun siis näytän ihmiseltä ihan vaan että ratsastajastakin olis parempia kuvia välillä
koirani näyttää marsulta :D. tällästä me tänään. Kommentoikaa , liittykää, linkkailkaa omia blogeja ja kysymyksiä saa aina jättää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.